Вести

МО ПЕТРОВЧИЋ - РЕКОНСТРУКЦИЈА ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА

Активисти Месног одбора Петровчић, организовали су уређење паркића за децу

 

Дечији парк који се налази на углу улице Душана Вукасовића и Толиначке, био је запуштен и заборављен, све док активисти Српске напредне странке из Петровчића нису покосили траву, офарбали клацкалице и љуљашке, поставили нову жичану ограду, заштитили дрвеће од инсеката кречењем стабала и обележили паркић постављањем табле.

По речима секретара МО Петровчић, Милована Ћирковића, активисти и омладинци МО Петровчић у наредном периоду ће се потрудити да унапреде паркиће у свом насељу, среде зелене површине и још много тога. Истакао је да су они мала али оперативна група, која може да подмлади Странку и да учини више него било ко. Трудиће се, да се чешће окупљају у што већем броју, да подржавају нашу Странку и председника Александра Вучића и сматра да једино наша Странка може да у будућем периоду донесе бољитак Србији.

На данашњем дружењу омладинаца и деце, присуствовала је и градска одборница Рајка Велага и помоћник председника општине ГО Сурчин, Михаило Медан.

- На иницијативу МО Петровчић (ОО СНС Сурчин), реконструисан је и обновљен парк у Петровчићу. Парк је изграђен пре пет година и био је у доста лошем стању. Омладинци су својим залагањем и сопственим средствима средили паркић, покосили траву и обновили елементе дечијег игралишта. Акција је за сваку похвалу ! Најавили су прављење новог паркића у центру Петровчића, који ће бити нешто већи и имаће више садржаја за децу. Овакве акције су увек за сваку похвалу и увек ће имати подршку Општинског одбора  СНС Сурчин – изјавила је градска одборница Рајка Велага.

Милован Ћирковић - секретар МО Петровчић

 

 

Градска одборница Рајка Велага

 

Текст и фото : Маријана Вучић

MO Petrovčić

 

 MO Petrovčić

MO Petrovčić

MO Petrovčić