Вести

СРБИЈА НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ ДИВЉАЊЕ И НАСИЉЕ

Под окриљем протеста на улице су изашли најгори хулигани и вандали који руше све пред собом. Застрашујуће је то што поједини насиље и варваризам, које смо видели претходна два дана на улицама Главног града, покушавају да представе као мирне, грађанске и спонтане протесте. 

ВУЧИЋ: ЗАБРАНА СВИХ ЈАВНИХ ОКУПЉАЊА ОД СУТРА, ОД ПЕТКА ДО ПОНЕДЕЉКА ПОЛИЦИЈСКИ ЧАС

Председник Републике Србије, Александар Вучић, рекао је да је ситуација алармантна у Београду због вируса корона, те да од сутра почиње да важи забрана сваког окупљања више од пет људи у затвореном и отвореном простору, а од петка до понедељка полицијски час.

ПОНОС ОПШТИНЕ СУРЧИН

Градска општина Сурчин ће и ове године наградити најуспешније ђаке који су током основног школовања, својим радом и залагањем постигли најбоље резултате и протеклих година освојили бројне награде на такмичењима различитих нивоа.

РАДОВИ У ДУБРОВАЧКОЈ УЛИЦИ У СУРЧИНУ

Градска општина Сурчин је, на иницијативу грађана Дубровачке улице, започела комплетну реконструкцију саобраћајнице и на тај начин биће решен дугогодишњи проблем житеља овог дела Сурчина.

МОДЕРНА ПОЗОРИШНА САЛА У СУРЧИНУ

Градска општина Сурчин ће имати чиме да се поноси у наредном периоду јер се ускоро очекује завршетак радова на изградњи модерне мултифункционалне позоришне сале која се налази у згради Градске општине Сурчин.

УБЕДЉИВА ПОБЕДА СНС У СУРЧИНУ

Изборна листа ”Александар Вучић - За нашу децу” убедљиво је победила на изборима за Скупштину Градске општине Сурчин, где је добила поверење 13.451 бирача, односно 69,98 одсто гласова и 26 мандата.

ВЕЛИКА ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ ГРАЂАНА ЗА ИЗБОРЕ У СУРЧИНУ

Велики број грађана Сурчина у раним јутарњим часовима изашао је на гласање.
Чланови Главног одбора Српске напредне странке Стеван Шуша и Милош Дангубић гласали су јутрос на бирачком месту у ОШ ,,Вук Караџић,, у Сурчину.
Изађи и гласај!

ПОМОЋ ОПШТИНЕ СУРЧИН УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА

Градска општина Сурчин је у фебруару месецу расписла Јавни позив за финансирање /суфинансирање пројеката удружења грађана и организација цивилног друштва.  Како је планирано, Јавни позив је расписан почетком године, са намером да сви субјекти који аплицирају имају на располагању целу год

Pages