Вести

OПШТИНА СУРЧИН НАСТАВЉА ДА ПОМАЖЕ ВЕРСКИМ ЗАЈЕДНИЦАМА

У кабинету председника Градске општине Сурчин одржан је састанак коме су присуствовали представници цркава са територије општине Сурчин, који су потписали уговоре за реализацију пројеката у овој години.

У ОПШТИНИ СУРЧИН ПОЧЕО СА РАДОМ Е-ШАЛТЕР - Услужни електронски сервис грађана

У шалтер сали Градске општине Сурчин, у циљу унапређивања рада општинске Управе, почео је са радом Е- шалтер намењен за отварање електронских налога грађанима на Порталу еУправа.

Грађани могу једноставно да се региструју на означеном шалтеру и користе услуге еУправе.

ПРЕДСЕДНИК ШУША ЗАДОВОЉАН ДИНАМИКОМ РАДОВА НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ТРГОВА У ДОБАНОВЦИМА И ЈАКОВУ

Председник Градске општине Сурчин Стеван Шуша је изјавио за РТВ Студио Б да је задовољан динамиком радова на реконструкцији тргова у Добановцима и Јакову и да ће за три месеца ови тргови изгледати лепо као онај у Бољевцима и као неки тргови у Београду.

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ГО СУРЧИН ПОВОДОМ РАМАЗАНСКОГ БАЈРАМА

Поводом Рамазанског бајрама, свим грађанима општине Сурчин  исламске вероисповести  упућујем искрене честитке, уз жељу да Бајрам  проведу у добром здрављу, миру, срећи и љубави, испуњени радошћу и мудрошћу.

РАДНИ САСТАНЦИ У МИНИСТАРСТВУ ГРАЂЕВИНАРСТВА, САОБРАЋАЈА И ИНФРАСТРУКТУРЕ

Тимови Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре свакодневно вредно раде како би се остварио план који је почетком године најавио председник Србије Александар Вучић, да ће се ове године шест аутопутева градити у исто време.

ОБЕЛЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА

Унија омладине OO СНС Сурчин посветила је данашњи дан медицинским сестрама, које су заједно са лекарима и немедицинским особљем, поднели терет епидемије корона вируса. Увек насмејане, ведре, одговорне и посвећене свом послу, захвалиле су се омладинцима на указаној пажњи.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СУРЧИН У РАЗГОВОРУ СА СУГРАЂАНИМА

Први сунчани дани овог пролећа донели су оптимистичко расположење међу грађане општине Сурчин. Сигуран показатељ да се живот у Градској општини Сурчин враћа у нормалу после више од годину дана јесте пијачни понедељак у Сурчину, са све већим бројем посетлаца пијаце и продаваца.

УРЕЂЕЊЕ АУТОБУСКОГ СТАЈАЛИШТА У ПЕТРОВЧИЋУ

Брига о мештанима, месту и околини у којој живе, приоритет је чланова Српске напредне странке Сурчин, који се свакодневно труде да им улепшају и уреде простор у коме бораве. Активисти МО Петровчић уредили су аутобуско стајалиште које су немарни грађани уништили. 

Pages