Вести

УСВОЈЕН ПЛАН ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ НАСЕЉА РАДИОФАР

Скупштина града Београда усвојила је у понедељак, 25. октобра 2021. године, неколико важних планских аката и најавила израду и измену појединих планова. Између осталог усвојен је и План детаљне регулације насеља Радиофар у Сурчину.

ПОЗОРИШНА МАГИЈА ЗА СУРЧИНСКЕ ПРВАКЕ

Захваљујући Културном центру Сурчин и Градском секретаријату за културу, сурчински ђаци прваци имали су прилику да уживају у представи „Тајна чаробног штапића“ београдског дечијег театра „Талија“.
 

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ЈАКОВА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ

Датум 25. октобар је на посебном месту убележен у летопису села Јаково. Тог дана група мештана овог сремачког села, само због националне и верске припадности, кажу историчари, стрељани су у порти јаковачког храма током Првог светског рата.

БОЉЕВЧАНИ ДАЛИ КРВ ЗА СУГРАЂАНКУ КОЈА БОЛУЈЕ ОД КОВИДА

Данас је у Дому здравља у Бољевцима одржана акција добровољног давања крви. Иако је акција редовна, имала је посебан значај јер су Бољевчани овога пута крв давали за суграђанку која болује од ковида-19 и тренутно се налази у болници у Батајници.

УВЕК ТУ КАДА ТРЕБА

Активисти Српске напредне странке Сурчин, са свих месних одбора, настављају да помажу суграђанима када им је помоћ неопходна,па су тако активисти МО Сурчин 2 обишли свог комшију са инвалидитетом.

ВЕСИЋ УГОСТИО МАЈКУ С ПЕТОРО ДЕЦЕ ИЗ ПРОГАРА

Заменик градоначелника Београда Горан Весић угостио је данас у Старом двору самохрану мајку Јелену Димић са петоро деце која је добила посао геронтодомаћице у Сурчину, чиме је испуњено обећање које је добила пре три недеље када је њену породицу посетио Весић са својом Покретном канцеларијом.
 

Pages