Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Још један у низу скандалозних и монструозних покушаја опозиције да свргне председника  Србије Александра Вучића са власти, је данашњи позив на убиство објављивањем умрлице са његовим ликом по друштвеним мрежама и у тајкунским медијима.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Опозициони лидери, велики ,,националисти" и ,,борци за људска права", како себе представљају, не могу да прихвате резултате избора, које су сами тражили, па на најмизерније и људском уму непојмљиве начине, покушавају да наруше мир и стабилност Србије и спрече даљи развој наш

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Сурчин најоштрије осуђује напад опозиционих присталица на Скупштину града Београда и њихов покушавај да силом дођу на власт.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС СУРЧИН

У недостатку политике, опозиција се по обичају служи лажима и обмањивањем јавности. Данас се Драган Ђилас који предводи жуту, тајкунску опозицију, дрзнуо да оптужи Председника Александра Вучића да је нечији талац и да се испита порекло његове имовине.

САОПШТЕЊЕ ОО СНС СУРЧИН

Након вишемесечног малтретирања пристојних грађана Србије од стране малоумника блокирањем саобраћајница и мостова, опструкцијом рада институција, претњама данас смо доживели да група предвођена Зеленовићем, Ћутом, Алексићем и другим плаћеницима опструише рад Народне Републике Србије. 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС СУРЧИН

Опозиција предвођена најгорим талогом нашег друштва опет је показала своје право лице. Јуче током протеста који носи назив "против насиља" на најгори могући начин призивали су насиље над Александром Вучићем приказујући обешену лутку која симболизује његово вешање. 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 15.5.2023. године

Бескрупулозни и бесрамни опозиционари поново позивају на линч и смакнуће председника Српске напредне странке Александра Вучића, његових сарадника, као и нестанак Српске напредне странке.

Pages