Саопштења

НАПАД НА НАРОДНУ ПОСЛАНИЦУ РАЈКУ МАТОВИЋ

Општински одбор Српске напредне странке Сурчин саопштава да је синоћ након седнице Скупштине Србије, нападнута народна посланица Рајка Матовић, коју је група демонстраната испред Скупштине гађала камењем, поливала водом и називалa је погрдним именима.

Саопштење ОО СНС Сурчин

Данас смо у Сурчину имали прилику да видимо Ђиласове плаћенике, предвођене Борком Стефановићем и Дејаном Булатовићем, како без имало срамоте деле памфлете у којима осим лажи о Александру Вучићу и функционерима Српске напредне странке нема ништа.

ПОДРШКА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Згрожен сам, као и већина грађана нормалне и пристојне Србије, болесним претњама које су упућене Александару Вучићу и његовој деци. Сматрам да не смемо остати неми на претње којима је породица Вучић изложена свакодневно.

БЕСРАМНА КАМПАЊА ТАЈКУНА ЂИЛАСА

Без трунке срама, људскости и етике Драган Ђилас јe показао да и најтужнији моменат једне породице можe и хоће да исполитизује. Као лешинар, на најгори могући начин, на вест да је отац министра Небојше Стефановића преминуо, он је наставио своју прљаву политичку кампању преко својих медија.

ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Општински Одбор Српске Напредне Странке Сурчин и овим путем даје снажну подршку председнику Србије Александру Вучићу и жели да се што пре опорави и настави са радом јер је Србији потребан више него икад! 

 

11. РОЂЕНДАН СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Српска напредна странка данас прославља 11. рођендан. Желимо да и у наредним годинама, уз вашу несебичну подршку, радимо у интересу грађана, градимо и обнављамо Србију и Сурчин. Да наша земља буде поштована свуда у свету, да наша деца имају сигурну будућност.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор СНС из Сурчина најоштрије осуђује нападе на породицу председника Републике Србије Александра Вучића.

Pages