Саопштења

Матовић: Док се председник Вучић бори за грађане на КиМ, Ђилас наставља са прљавом кампањом

Данас док се Александар Вучић свим силама бори да одржи мир и стабилност, да сачува животе наших суграђана на Косову и Метохији, Ђиласова пропагандна машинерија наставља са прљавом кампањом зарад стицања јефтиних политичких поена.

ДРАГАН ЂИЛАС ПРЕПОЗНАЈЕ СЕБИ СЛИЧНЕ

После 10 година, Драган Ђилас је имао потребу да се обрати грађанима Градске општине Сурчин (ваљда није смео пре од лоповске срамоте) и том приликом хвали себи сличног Војислава Јаношевића. Ово звучи као нека лоша шала.

НАПАД НА НАРОДНУ ПОСЛАНИЦУ РАЈКУ МАТОВИЋ

Општински одбор Српске напредне странке Сурчин саопштава да је синоћ након седнице Скупштине Србије, нападнута народна посланица Рајка Матовић, коју је група демонстраната испред Скупштине гађала камењем, поливала водом и називалa је погрдним именима.

Саопштење ОО СНС Сурчин

Данас смо у Сурчину имали прилику да видимо Ђиласове плаћенике, предвођене Борком Стефановићем и Дејаном Булатовићем, како без имало срамоте деле памфлете у којима осим лажи о Александру Вучићу и функционерима Српске напредне странке нема ништа.

ПОДРШКА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Згрожен сам, као и већина грађана нормалне и пристојне Србије, болесним претњама које су упућене Александару Вучићу и његовој деци. Сматрам да не смемо остати неми на претње којима је породица Вучић изложена свакодневно.

БЕСРАМНА КАМПАЊА ТАЈКУНА ЂИЛАСА

Без трунке срама, људскости и етике Драган Ђилас јe показао да и најтужнији моменат једне породице можe и хоће да исполитизује. Као лешинар, на најгори могући начин, на вест да је отац министра Небојше Стефановића преминуо, он је наставио своју прљаву политичку кампању преко својих медија.

ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Општински Одбор Српске Напредне Странке Сурчин и овим путем даје снажну подршку председнику Србије Александру Вучићу и жели да се што пре опорави и настави са радом јер је Србији потребан више него икад! 

 

11. РОЂЕНДАН СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Српска напредна странка данас прославља 11. рођендан. Желимо да и у наредним годинама, уз вашу несебичну подршку, радимо у интересу грађана, градимо и обнављамо Србију и Сурчин. Да наша земља буде поштована свуда у свету, да наша деца имају сигурну будућност.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор СНС из Сурчина најоштрије осуђује нападе на породицу председника Републике Србије Александра Вучића.

Pages