Вести

БЕЧМЕН - „ТРОФЕЈ БЕОГРАДА 2015“ У СПОРТСКОМ РИБОЛОВУ

Стефан Кузмановић из Обреновца победник је овогодишњег такмичења "Трофеј Београда 2015" у спортском риболову. 

Традиционална манифестација "Трофеј Београда 2015" одржана је на рибњаку Бечменског језера. Такмичење у спортском риболову за млађе категорије одржано је под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину Града Београда.

Учествовао је 71 млади такмичар из: Смедерева, Ковина, Новог Сада и Београда. Такмичио се и актуелни кадетски светски првак у спортском риболову за млађе категорије, Валентин Костић из Каравукова.

На  овогодишњем такмичењу, учествовали су и најмлађи Сурчинци. У категорији до 10 година, актуелни првак Србије Милан Чакаревић победио је у својој категорији. Александар Гава, репрезаентативац Србије, освојио је пехар у категорији до 14 година, док је Стојковић К. првак у категорији до 18 година. Освојено је и треће место у категорији девојчица.

- Ово су феноменални резултати за Савез клубова спортских риболоваца општине Сурчин - рекао је председник Савеза Реља Пухаловић.

Овогодишња манифестација организована је уз помоћ и подршку Јавног предузећа за спорт и рекреацију ГО Сурчин, на челу са директором  г-дином Драганом Ђорђевићем.

Трофеј Београда 2015.

Млади такмичари са територије ГО Сурчин

Трофеј Београда 2015.

Учесници са територије целе Србије

Трофеј Београда 2015.