Вести

БОЈЧИНСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2015 - БАЛЕТСКИ СТУДИО АРТ СУРЧИН

Посетиоци Бојчинског лета уживали су у сценском наступу малих балерина балетског студија АРТ из Сурчина. Сви присутни су имали прилике да уживају и у наступу њихових специјалних гостију: балетског студија  "Ивана" из Вршца и културно-уметничког друштва  "Срем" из Јакова.

Балетски студио "Арт" већ неколио година постиже веома запажене резултате на светским такмичењима, па је тако било и ове године. На Европском првенству у Риминију освојили су прво место. 

- Овом приликом желим да се захвалим нашим гостима КУД "Срем". Морам да додам да имамо велику подршку од наше Општине. Сваки пут нас изненадите са нечим лепим. Ово сада је јако лепо и укусно, за наше балерине и њихове маме, баке... Сви обожовају чоколаду. Хвала вам што сте се сетили - рекла је Ивана Ивановски Илић, кореограф и дипломирани балетси играч престижне академије из Барселоне.

Председница Општине Сурчин, Весна Шаловић и председник Организационог одбора манифестације "Бојчинско културно лето 2015" Стеван Шуша, уручили су захвалнице и плакете учесницима манифестације. 

 

РТВ МАГ -Обреновац

 

STUDIO ART

STUDIO ART

STUDIO ART

 

STUDIO ART

STUDIO ART

STUDIO ART