Вести

БЕЧМЕН- СВЕЧАНО ОТВОРЕН СПОРТСКО РЕКРЕАТИВНИ ПАРК

Председник Скупштине ГО Сурчин, Стеван Шуша и директор ЈП Сурчин, Бојан Игњатић заједно са својим сарадницима, многобројним грађанима и члановима Српске напредне странке, свечано су отворили спортско рекреативни парк "Драго Гаврановић – Босанац" у Бечмену.

Мештани Бечмена, посебно они најмлађи, добили су ново место за игру и рекреацију захваљујући руководству Општине и ЈП Сурчин. Део насеља код школе, претворен је у спортско рекреативни парк, опремљен свим потребним реквизитима.

- Надам се да чемо следеће године у ово време, успети да саградимо и школску салу. Улажемо велике напоре да дођемо у ситуацију, да кренемо са изградњом сале и у Добановцима и у Бечмену. Замолио бих омладину која ће се овде играти да чувају парк. Волео бих да сам у њиховим годинама, и да могу да се играм овде - рекао је на отварању Стеван Шуша, председник Скупштине.

Директор Јавног предузећа Сурчин, Бојан Игњатић објаснио је зашто парк носи назив "Драго Гаврановић – Босанац".

- Парк је добио име по једном мештанину, који је нажалост  преминуо, а који је оставио дубок траг и доста тога је урадио за Бечмен, што малих, што великих ствари. У суштини, у животу и мале ствари су велике. Сви људи њега знају. Мислим да је ово једна мала ствар којом ћемо се одужити и дати један парк који је он између осталог планирао да уради, а ето ми смо га спровели у дело - рекао је директор Бојан Игњатић, за МАГ телевизију.  

Парк у Бечмену је само још један у низу које је ове године изградило Јавно предузеће Сурчин. Најмлађи становници свих насеља на територији општине Сурчин добили су простор на којем ће моћи да се у будућности играју и проводе слободно време,

 

 

Свечано отварање спортско рекреативног парка у Бечмену

Председник Скупштине ГО Сурчин Стеван Шуша

 

Директор ЈП Сурчин Бојан Игњатић

БЕЧМЕН- СВЕЧАНО ОТВОРЕН СПОРТСКО РЕКРЕАТИВНИ ПАРК

БЕЧМЕН- СВЕЧАНО ОТВОРЕН СПОРТСКО РЕКРЕАТИВНИ ПАРК

БЕЧМЕН- СВЕЧАНО ОТВОРЕН СПОРТСКО РЕКРЕАТИВНИ ПАРК

БЕЧМЕН- СВЕЧАНО ОТВОРЕН СПОРТСКО РЕКРЕАТИВНИ ПАРК