Вести

ИНФО ШТАНД У ЦЕНТРУ СУРЧИНА

Активисти месних одбора СНС Сурчин 1,2,3 и 4 настављају дружење са грађанима, сваког понедељка у центру Сурчина у времену од 8-10,30 часова.

Поред поделе Информатора, овог понедељка се делио и флајер путем кога су грађани могли да се упознају са иницијативом ОО СНС Сурчин и Општине Сурчин да се смањи порез на имовину грађана у 2016. години. Одлука је усвојена на седници Скупштине града Београда, крајем прошлог месееца. 

Овом одлуком у насељу Сурчин сужава се друга зона за утврђивање пореза на имовину која ће обухватати само територију која је непосредно уз аеродром и део привредне зоне уз ауто-пут и обилазницу.

Насеље Радио фар више неће бити у трећој зони, већ прелази у другу. Док је део Сурчина према аеородрому, изнад Радничке улице, сада у четвртој зони. Део Виноградске улице, која припада Сурчину и Новом Београду, убудуће неће бити у зони заштите зеленила један, већ у нижим зонама.

Активисти СНС Суричин ће и наредног понедељка бити у центру Сурчина. Позивају се сви грађани да дођу и поразговарају са члановима Општинског одбора, као и са члановима месних одбора Сурчин.