Вести

САСТАНАК НА ТЕМУ ВОДОВОДА И КАНАЛИЗАЦИЈЕ

Одржан је састанак представника Општине и предузећа Београдски водовод и канализација, на којем су теме биле изградња канализације и прикључења на водоводну мрежу.

- Разговараћемо о проблемима са водоводом који имају грађани у улици Мике Антића и за грађане у Бољевцима. Морам опет да кажем, грађани који су измирили обавезе за канализацију биће прикључени онако како то у уговору пише. Неће сигурно бити оштећени по питању прикључења. Обавестићемо наравно и све оне грађане који нису склопили уговор са Општином, на који начин ћемо вршити прикључење и за њих. Наравно приказаћемо и коју суму новца за таксе и остале ставке ће имати обавезу да плате – рекао је Стеван Шуша, председник Скупштине општине Сурчин.

Поред тога, на састанку је била тема и прикључење грађана на новоизграђену водоводну мрежу у насељу Кључ. Из предузећа Водовод и канализација објаснили су да је у току прикључење попречних улица. Како је речено, Општина помаже тако што се користе њихове машине, Водовод даје комплетан материјал, док грађани купују материјал који је потребан да би дошли до прикључења.

Из предузећа Водовод и канализација, поручили су да грађани не треба да буду неповерљиви и да не постоји нити један разлог да се не прикључе на градски водовод.

Општина и Водовод омогућили су грађанима да прикључак плате у 70 месечних рата.  

САСТАНАК НА ТЕМУ ВОДОВОДА И КАНАЛИЗАЦИЈЕ

САСТАНАК НА ТЕМУ ВОДОВОДА И КАНАЛИЗАЦИЈЕ