Вести

ТРИБИНА НА ТЕМУ „ПОДСТИЦАЈ И СУБВЕНЦИЈЕ МЛАДИХ ПРЕДУЗЕТНИКА У 2016“

Трибину под називом „Подстицај и субвенције младих предузетника у 2016“ организовали су вечерас у свечаној сали ресторана „Интеграл“ у Сурчину, омладинци Српске напредне странке из Сурчина и Обреновца.

ТРИБИНА

- Довели смо озбиљне предаваче и ово је први пут да се на простору општине неко конкретно позабавио младима, што је уједно и наш циљ. Захвалио бих се колегама из Обреновца који су дошли у оволиком броју да подрже трибину, јер смо ми две пријатељске општине. Веома смо близу, и из тог разлога трудућемо се да што више обогатимо нашу сарадњу и да буде што више оваквих и сличних трибина и за подстицај, и за субвенције. Са нама је вечерас и Национална служба за запошљавање, како бицмо помогли да се што више људи запосли – изјавио је Предраг Барош, председник Уније омладине ОО СНС Сурчин.

Тема ове трибине је била обука младих, како да најлакше дођу до посла. Oмладински чланови Српске напредне странке из Обреновца дошли су да се упознају са члановима из Сурчина, али и да договоре нека наредна виђања.

Предавачи на овој трибини били су: члан градског Већа Драгомир Петронијевић, представница Канцеларије за младе општине Сурчин Рајка Велага и представница министарства привреде Тамара Јуринић.

трибина

 

трибина

трибина