Вести

"У ТВОМ СВЕТУ СВЕ ЈЕ ДОБРО"

У просторијама Општинског одбора СНС Сурчин, одржано је предавање "У твом свету све је добро". Сви присутни имали су прилику да чују савете од Мирјанe Стојадиновић, професионалног тренера личног развоја.

"У ТВОМ СВЕТУ СВЕ ЈЕ ДОБРО"

- Мирјана Стојадиновић је аутор књиге "Да комшијина крава буде жива и здрава". Иначе, она се и бави професионално тренирањем личног развоја. Ради по програму Лујзе Хеј. Она је једна од најпознатијих мотивационих говорника. Предавач је метафизике, и једна од водећих личности у свету из области личног развоја и самопомоћи. Ово ће бити једно вече посвећено свим људима који желе да у њиховим свету буде све добро - рекала је Сања Елез, председница Уније жена СНС Сурчин.

"У ТВОМ СВЕТУ СВЕ ЈЕ ДОБРО"

Предавање је било намењено женама јер морамо да их охрабримо да стану на своје ноге. Требају нам јаке, успешне жене у Србији, као узори следећој генерацији. Жене своје одлуке доносе мудро, и увек знају како да поступају за своју породицу и њихову бућност. Зато не сумњамо да ће 24.априла знати да изаберу између потвратка у прошлост и јаког, одговорног вођства која ће осигурати будућност Србији.

"У ТВОМ СВЕТУ СВЕ ЈЕ ДОБРО"