Вести

УНИЈА ЖЕНА СНС СУРЧИН НАСТАВЉА СА СВОЈИМ АКТИВНОСТИМА

После краће летње паузе одржан је редован састанак Уније жена Српске напредне странке Сурчин на велико задовољство свих  чланица.

Састанци Уније жена СНС Сурчин постали су  уобичајено дружење, не само изношење проблема и тешкоћа, него пријатељство које веже ове жене већ пар година у назад.

УНИЈА ЖЕНА СНС СУРЧИН НАСТАВЉА СА СВОЈИМ АКТИВНОСТИМАУНИЈА ЖЕНА СНС СУРЧИН НАСТАВЉА СА СВОЈИМ АКТИВНОСТИМА

Размењена су искуства после избора, какви су резултати сваке координаторке на њеном месном одбору и наравно разговарало се о томе да ли је Унија жена, на челу са својим координаторкама,  испоштована после избора у смислу заступљености жена у нашој локалној самоуправи.

УНИЈА ЖЕНА СНС СУРЧИН НАСТАВЉА СА СВОЈИМ АКТИВНОСТИМАУНИЈА ЖЕНА СНС СУРЧИН НАСТАВЉА СА СВОЈИМ АКТИВНОСТИМА

Наравно, даме су имале пуно идеја о новим активностима и хуманитарним акцијама и договорена је прва следећа активност а то је предавања- радионица на тему ТРГОВИНА ЉУДИМА . Како Унија жена СНС Сурчин има сјајну сарадњу са Црвеним крстом Сурчин, идеја је да заједно обележимо Међународни дан борбе против трговине људима који се у свету обележава  30.јула. 

Радионица ће се одржати у свечаној сали балона "Интеграл", у суботу 30.07.2016. у 18ч, а радионицу би држала Марина Кузмановић, која је едукована да држи радионице на ову тему. Овим путем позивамо све заинтересоване а нарочито младе, да послушају предавање како се не би нашли у неприлици.