Вести

ОДРЖАН ИЗБОР ЗА МИС СРЕМА

У четвртак, 25.августа са почетком у 21 час, на летњој сцени у Бојчинској шуми  у Прогару, изабрана је још једна финалисткиња за овогодишњи Избор за Мис Србије.

ОДРЖАН ИЗБОР ЗА МИС СРЕМАОДРЖАН ИЗБОР ЗА МИС СРЕМА

Титулу најлепше девојке Срема понела је Јована Дорошки , прелера 23.годишњакиња из Новог Сада, студенткиња Више пословне школе.Њој је круну и ленту предала прошлогодишња победница Андреа Џунић из Бечмена.

ОДРЖАН ИЗБОР ЗА МИС СРЕМАОДРЖАН ИЗБОР ЗА МИС СРЕМА

Победница данашњег  такмичења Јована Дорошки учествоваће 9. октобра на јубиларном 20-том националном  избору Мис Србије под лиценцом Miss World и Miss Universe.

Жири састављен од представника ГО Сурчин, привредника и спонзора који су пратили читав овај догађај,  имао је тежак задатак да изабере најлепшу Сремицу, од пријављених тринаест лепотица из Новог Сада, Зрењанина, Сурчина, Сремске Митровице, Инђије и других градова. Девојке су продефиловале у купаћим костимима и вечерњим хаљинама а титулу најлепше је понела Јована Дорошки из Новог Сада, I пратиља је  Бојана Ђокић из Бечмена из а II пратиља је Милица Ковачевић из Београда.

ОДРЖАН ИЗБОР ЗА МИС СРЕМАОДРЖАН ИЗБОР ЗА МИС СРЕМА

Избор за Мис Срема не одржава се први пут у општини Сурчин али полуфинално такмичење за избор Мис Срема, први пут је одржано на летњој сцени у Бојчинској шуми.   Организатори манифестације „Избор за Мис Срема 2016“ је  Избор Мис Србије и Културни центар Сурчин. Избор за Мис Срема пратио је  богат програм у коме су учествовали чланови КУД „Будућност“ из Добановаца, Балетски студио АРТ из Сурчина и тамбурашки оркестар „Маратонци“.

ОДРЖАН ИЗБОР ЗА МИС СРЕМАОДРЖАН ИЗБОР ЗА МИС СРЕМА