Вести

НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА ПРОШИРЕЊУ КОЛОВОЗА У БЕЧМЕНУ

Председник Скупштине ГО Сурчин Душан Вујадиновић обишао је данас наставак радова, који трају већ неко време, на проширењу коловоза од скретања за Прогар ка Бечмену.

Према речима председника Скупштине, завршен је први сегмент радова од скретања за Прогар ка Бечмену. Проширен је коловоз и асфалтирана деоница пута од 450 метара и тренутно су у току радови на другом сегменту у дужини од 400 метара. Урађени су груби радови, остало је још да се асфалтира са три слоја асфалта, тако да ће пут наредних дана бити затворен, да би се одрадили завршни радови на асфалтирању коловоза.

НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА ПРОШИРЕЊУ КОЛОВОЗА У БЕЧМЕНУ НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА ПРОШИРЕЊУ КОЛОВОЗА У БЕЧМЕНУ

Трећи сегмен проширења коловоза планиран је за пролеће осим ако временске прилике дозволе да се радови наставе до краја јесени.

Тротоари код Економије  су завршени. Пресвучени су слојем асфалта и то је један од  пројеката који су  за ову годину заједнички одрадили ЈКП „Београд пут“ и општина Сурчин.

НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА ПРОШИРЕЊУ КОЛОВОЗА У БЕЧМЕНУ НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА ПРОШИРЕЊУ КОЛОВОЗА У БЕЧМЕНУ

-Грађане Бечмена и Петровчића молим за мало стрпљења у наредна три дана, пошто је линија 604 променила свој правац деловања. Линија 604Л1, то је линија која иде од окретнице Спортског центра до центра Бечмена а 607Л је линија која иде од Спортског центра, Јакова, Бољеваца, Сремском газелом до Петровчића. Овај сегмент од Економије до центра Бечмена није покривен аутобуским превозм, пошто ће  пут сутра ујутру да буде затворен, да би могли да се одраде завршни радови на асфалтирању коловоза – рекао је Душан Вујадиновић, председник Скупштине ГО Сурчин.

Према речима председника општине Сурчин Стевана Шуше, у току су разговори са надлежнима у ЈП „Путеви Србије“ да се у будућности реконструише и деоница пута од Преке калдрме до Сремске газеле, који је тренутно у најлошијем стању и да грађани Петровчића поред урађених тротоара, цркве која се реконструише, добију и пут као што је пут Јаково – Бољевци.