Вести

УРУЧЕН ШКОЛСКИ ПРИБОР ПОРОДИЦАМА У СУРЧИНУ, ПЕТРОВЧИЋУ И ПРОГАРУ

Акција поделе школског прибора најугроженијим породицама данас је приведена крају. Активисти Српске напредне странке уручили су  преостале поклон-пакете са комплетним школским прибором породицама из Сурчина, Петровчића и Прогара и тиме је акција поделе школског прибора приведена крају, на задовољсто свих.

У Сурчину је неопходан школски прибор уручен породици Дуганџија са четворо деце и породици Димитријевић.

УРУЧЕН ШКОЛСКИ ПРИБОР ПОРОДИЦАМА У СУРЧИНУ, ПЕТРОВЧИЋУ И ПРОГАРУУРУЧЕН ШКОЛСКИ ПРИБОР ПОРОДИЦАМА У СУРЧИНУ, ПЕТРОВЧИЋУ И ПРОГАРУ

Затим, Секулићима који  са троје деце живе као подстанари а дечаци су одлични ученици. У Петровчићу су активисти обишли породицу Петровић са петоро деце, која живи у старој и оронулој кући а родитељи су незапослени.

УРУЧЕН ШКОЛСКИ ПРИБОР ПОРОДИЦАМА У СУРЧИНУ, ПЕТРОВЧИЋУ И ПРОГАРУУРУЧЕН ШКОЛСКИ ПРИБОР ПОРОДИЦАМА У СУРЧИНУ, ПЕТРОВЧИЋУ И ПРОГАРУ

Трочлана породица Аљијај из Прогара такође једва саставља крај с крајем. Активисти Српске напредне странке из Прогара обишли су своје мале суграђане, дечака (16) и девојчицу (12) и њиховог пунолетног брата, који је након мајчине смрти преузео бригу о малишанима и сада је старатељ породице. Мали Прогарци живе као подстанари и још увек немају свој кров над главом. Општина Сурчин ће у наредном периоду наставити акцију да се помогне породици Аљијај и реши њихов најбитнији животни проблем а то је стамбено питање. Тада ће им  све бити много лакше и подношљивије.

Ово је само једна од акција коју су реализовали активисти Српске напредне странке Сурчин у току ове недеље и планирамо да оваквих и сличних акција буде још на територији наше општине.

Текст: Татјана Лазаревић, Бечмен