Вести

УСПЕШНА ИНФРАСТРУКТУРНА ЈЕСЕН У СУРЧИНУ

На територији општине Сурчин тренутно се обављају радови на канализационој мрежи. Активни радови су на центру Сурчина, где се ради замена дотрајалих цеви и на тој деоници прикључиће се ОШ „ 22. Октобар“ као и стамбене зграде у самом центру.

УСПЕШНА ИНФРАСТРУКТУРНА ЈЕСЕН У СУРЧИНУУСПЕШНА ИНФРАСТРУКТУРНА ЈЕСЕН У СУРЧИНУ

-Поред радова у улици Трг Зорана Ђинђића, раде се и Ђачка, Јаковачка  и Партизанска улица. Рок за заврсетак радова је 365 дана и може се рећи да је 40 одсто посла заврсено. Тренутно радове изводи пет екипа и радови напредују жељеним током. Након завршетка радова у центру Сурчина, радови се настављају према Граду. Овај део у центру се приводи крају и све ће бити враћено у првобитно стање. Радиће се нови тротоар који ће ићи од центра Сурчина до школе и овим путем апелујемо на грађане да буду стрпљиви док су радови у току, јер је од интереса за све грађане израда канализационе мрезе – рекао је Милан Милетић, члан Већа Општине Сурчин.

УСПЕШНА ИНФРАСТРУКТУРНА ЈЕСЕН У СУРЧИНУУСПЕШНА ИНФРАСТРУКТУРНА ЈЕСЕН У СУРЧИНУ

Слободно се може рећи да је пред Општином Сурчин ово једна успешна инфраструктурна јесен. Поред тротоара који се завршавају у Прогару, раде се и ћуприје у Бољевцима. Имајући у виду да је то скупа инвестиција, радиће се у више наврата.

Оно на шта је Општина Сурчин поносна је интезиван рад на канализацијоној мрежи и сами смо свесни да решењем канализационе мреже, решавамо један од највећих проблема наше општине и самим тим  радимо на  очувању животне средине.

УСПЕШНА ИНФРАСТРУКТУРНА ЈЕСЕН У СУРЧИНУУСПЕШНА ИНФРАСТРУКТУРНА ЈЕСЕН У СУРЧИНУ

Текст: Татјана Лазаревић