Вести

ПОКЛОНИ ОД СРЦА ЗА ДВЕ ПОРОДИЦЕ ИЗ БЕЧМЕНА

Активисти Српске напредне странке МО Бечмен наставили су низ својих хуманитарних акција и протеклих дана су обрадовали две социјално угрожене породице из Бечмена поклонима који су им заиста били неопходни.

Активисткиње Татјана Лазаревић и Светлана Лозанчић обишле су своје суграђане и првој породици са троје школске деце, уручиле испред МО Бечмен, три пара нове  зимске обуће марке Nike, за предстојеће хладне дане.

Другој породици уручиле су комбиновану пећ на чврсто гориво и обезбедиле један део огрева за почетак грејне сезоне. Стара и дотрајала пећ није више у функцији а наши суграђани нису у могућности да купе нову, због тешке материјалне ситуације. Поклон који су од срца уручили чланови Српске напредне странке из Бечмена, учиниће да нашим суграђанима предстојећи хладни зимски дани прођу много безбрижније.

Наши активисти из дана у дан разговарају са грађанима о проблемима који их муче, нарочито брину о социјално-угроженим категоријама становништва као што су  старе и болесне особе, самохране мајке и вишечлане породице са пуно деце и труде се да им помогну колико је то у њиховој моћи.

Све акције СНС МО Бечмен  финансирају се  сопственим средствима активиста.