Вести

ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА САВЕТА МЗ ПЕТРОВЧИЋ

Конститутивна седница Савета МЗ Петровчић одржана је у недељу, 18. децембра на којој је једногласно изабран нови председник  Савета месне заједнице Милован Ћирковић.

На седници је било присутно седам чланова Савета Месне заједнице Петровчић, који су једногласно изабрали Милована Ћирковића за председника Савета, за потпредседника је изабран Иван Гавриловић а нови секретар је Радован Радиновић.

ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА САВЕТА МЗ ПЕТРОВЧИЋОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА САВЕТА МЗ ПЕТРОВЧИЋ

Новоформирани Савет Месне заједнице Петровчић је поново изабрао Милована Ћирковића за председника Савета, јер су грађани задовољни његовим досадашњим радом. У Петровчићу је у протекле четири године доста тога урађено, реконструисан је пут, тротоари, ради се на обнови цркве, ограде и стазе на гробљу, дечији парк у центру села, атарски путеви, депоније и још много тога а нови сазив Савета МЗ Петровчић наставиће да још више улепшава и унапређује село.

ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА САВЕТА МЗ ПЕТРОВЧИЋОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА САВЕТА МЗ ПЕТРОВЧИЋ

На четвртој седници Скупштине ГО Сурчин, која је одржана 30.новембра 2016. године, одборници су именовали нове чланове Савета месних заједница у Сурчину, Јакову, Бечмену Добановцима, Петровчићу, Прогару и Новом Сурчину. За  МЗ Бољевце је само констатована оставка једног члана Савета а именована су  три нова,  док члановима Савета МЗ Радиофар мандат траје наредне две године. Следећи корак новоизабраних чланова Савета је да изаберу председнике, потпредседнике и секретаре  Савета месних заједница и да наредне четири године наставе оно што је започето а то је да сви грађани на територији општине Сурчин имају исте или сличне услове за живот као и грађани у осталим градским  општинама.