Вести

„ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ЗА МАЛИШАНЕ

Данас су представници Културног центра  и општине Сурчин, обишли Предшколску установу Сурчин и предали поклон који је резултат хуманитарне манифестације „Сурчин- општина отвореног срца“!

21.02.2017. „ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ЗА МАЛИШАНЕ„ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ЗА МАЛИШАНЕ

Средства, која су сакупљена од бројних донатора крајем 2016. године, али и од грађана Сурчина- општине отвореног срца, на сам дан одржавања манифестације, у договору са руководством ПУ Сурчин намењена су за куповину прекривача (штеп-дека) за најмлађе и позоришне представе. 20.02. су глумци позоришта „Цврчак“ из Београда почели да обилазе објекте ПУ на територији Сурчина и до краја недеље ће сви малишани из свих објеката ПУ Сурчин чувати „Тајну чудотворног шлема“- како носи назив представе. На завршницу манифестације „Сурчин-општина отвореног срца“ се чекало овако дуго због распуста деце и вирусних периода, јер смо желели да већина деце ужива у поклону- позоришној представи, који су обезбедили бројни спонзори, а Културни центар је би само спона између њих и малишана, и уз помоћ ПУ покушали смо да обрадујемо што већи број деце.“- изјавили су скромно у КЦ Сурчин.

„ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ЗА МАЛИШАНЕ„ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ЗА МАЛИШАНЕ

Директорка Тамара Родић није крила задовољство због испуњеног обећања и реализације договора са КЦ, додавши да ће прекривачи који су им били потребни много значити за њихову децу а и да су презадовољни реакцијама малишана на представу која се изводи.

„ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ЗА МАЛИШАНЕ„ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ЗА МАЛИШАНЕ

Сестра која брине о здрављу малишана,  Љиљана Спасић је одушевљена квалитетом прекривача који су били потребни, а радост ове манифестације поделила је и г-ђа Драгица Пајчин, члан већа ГО Сурчин задужена за образовање, која је потврдила још једном да ГО Сурчин увек радо подржава овакве акције.

„ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ЗА МАЛИШАНЕ„ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ЗА МАЛИШАНЕ

Представници обе установе, заједно са директорима (ПУ – Тамара Родић и КЦ- Душан Ћирјак)  закључили су да ово није крај сарадње између ПУ и КЦ Сурчин и уз пригодно послужење направили планове за будућу сарадњу.

„ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ЗА МАЛИШАНЕ„ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ЗА МАЛИШАНЕ

Текст: Сања Елез; Фото: Маријана Вучић