Вести

НАРОДНИ ПОСЛАНИК СРБИСЛАВ ФИЛИПОВИЋ РАЗГОВАРАО СА ГРАЂАНИМА СУРЧИНА

Народни посланик Србислав Филиповић и стручни тим Канцеларије за пријем грађана Градског одбора СНС Београд посетили су вечерас Месну заједницу Нови Сурчин и разговарали са грађанима о актуелним проблемима, након чега су присуствовали редовном  састанку МО СНС Сурчин 2 и дружили се са члановима овог месног одбора.

Грађани који живе на територији Новог Сурчина са нестрпљењем су ишчекивали данашњи састанак са народним послаником. Председник МЗ Нови Сурчин Стеван Ћосић је поздравио и захвалио се вечерашњим гостима на посети, након чега је изнео сву проблематику овог дела Сурчина а придружили су му се грађани, који су постављали питања и давали сугестије. Поред великог броја грађана, разговору су присуствовали и председник Општинског одбора СНС Сурчин Милош Дангубић и Рајка Велага, председник Месног одбора Сурчин 1.

Разговор стручног тима Канцеларије за пријем грађана СНС Београд и грађана Новог Сурчина је протекао у конструктивној атмосфери, где су гости упознати са свим сјајним стварима које су урађене у протеклом периоду на територији Градске општине Сурчин. Током разговора је закључено да још доста тога може заједничким снагама да се уради а разговарало се и о томе како  грађани овог дела Сурчина виде своје насеље у будућности.

Након разговора са грађанима Новог Сурчина, уследила је и посета Месном одбору Сурчин 2, који је одржавао своју редовну седницу и разговор је настављен на тему предстојећих избора, који ће се одржати 4. марта 2018. године као и безрезервној подршци листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗАТО ШТО ВОЛИМО БЕОГРАД!