Саопштења

Саопштење ОО СНС Сурчин

Данас смо у Сурчину имали прилику да видимо Ђиласове плаћенике, предвођене Борком Стефановићем и Дејаном Булатовићем, како без имало срамоте деле памфлете у којима осим лажи о Александру Вучићу и функционерима Српске напредне странке нема ништа.
Питање је колико их Ђилас плаћа и са којих рачуна? Маурицијус, Хон Конг, Швајцарска, 68 милиона долара нашег новца, новца грађана Србије, је Драган Ђилас тамо сместио. На 53 рачуна у 17 земаља је распоредио све што је себи обезбедио док је требало да брине о грађанима, а он је само обезбеђивао личну корист.
 Опозицији којој не знамо ни име, представник је био човек који ни сам не зна да ли је Борислав или Борко Стефановић.
Своје безочне лажи деле они који чак ни не живе у Сурчину, јер међу Сурчинцима, који  врло добро знају ко су представници лажне опозиције и чијим новцем су плаћени, подршку немају и зато су их данас заобилазили у широком луку.
Грађани Сурчина памте Драгана Ђиласа као човека који их је третирао као грађане другог реда и који их је мимоилазио када је требало да им обезбедио све оно што данас одговорна власт предвођена Александром Вучићем чини - уређује тргове, гради вртиће, тротоаре, водоводну и канализациону мрежу, гради путеве и пруге, као и ауто-пут Милош Велики са прикључењима за сва сурчинска насеља.
Управо због те и такве одговорне политике грађани Сурчина пружају апсолутну подршку и поверење Александру Вучићу и Српској напредној странци.
 
Милош Дангубић, члан Главног одбора Српске напредне странке