Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Опозициони лидери, велики ,,националисти" и ,,борци за људска права", како себе представљају, не могу да прихвате резултате избора, које су сами тражили, па на најмизерније и људском уму непојмљиве начине, покушавају да наруше мир и стабилност Србије и спрече даљи развој наше земље.
Још једном су показали своје јадно лице, своју бруку и срамоту, срамоту због које се стиди цела Србија. Да немају части и ништа им није свето, показује и фотографија окрвављене главе председника Александра Вучића и навођење извештаја наводне експерткиње Фридом хауса Александре Карпи, објављено наравно у тајкунским медијима.
Општински одбор СНС Сурчин најоштрије осуђује још један излив ужасне мржње према председнику Александру Вучићу и позива надлежне органе да реагују и стану на пут онима који желе да поделе Србију, да унесу немире, раздор и да врате Србију у црне дане, као што су били за време њихове владавине.
Србија неће пасти, неће се покоравати непријатељима, јер народ јесте и биће уз оне који Србију воде у бољу будућност - уз председника Александра Вучића и Српску напредну странку. Снага се показује на изборима, на слободној вољи грађана, а опозиционари немају ни једно ни друго.
 
Живео председник Александар Вучић!
 
Живела Србија!
 
ОО СНС СУРЧИН