САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 15.5.2023. године

Бескрупулозни и бесрамни опозиционари поново позивају на линч и смакнуће председника Српске напредне странке Александра Вучића, његових сарадника, као и нестанак Српске напредне странке.

На тајкунској телевизији у емисији ,,Утисак недеље" Бојан Пајтић је дрско запретио да Александар Вучић и Ана Брнабић више неће моћи да се баве политиком, док је ,,угледни грађанин" професор и социолог Јово Бакић брутално запретио да ће Александра Вучића и Српску напредну странку да јуре, пребију и подаве.

Исти они који организују скупове ,,против насиља" на којима позивају на насиље и злоупотребљавају трагедије у којима су убијена деца, желе смрт председника Републике Србије Александра Вучића и нестанак Српске напредне странке. Уносе немире и нестабилност у земљи, а позивају се да су највеће патриоте.

Општински одбор Српске напредне странке Сурчин најоштрије осуђује најновије претње ликвидацијом председника Србије и Српске напредне странке Александра Вучића од стране бескрупулозних демократа Бојана Пајтића и Јове Бакића.

Позивамо све грађане Сурчина, симпатизере и чланове Српске напредне странке, да дођу 26. маја испред Народне скупштине на миран протест, којим ћемо доказати јединство и како изгледа пристојна Србија.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ОПШТИНСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СУРЧИН