САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СУРЧИН

Председник Александар Вучић и његова породица свакодневно од стране опозиције трпе увреде и омаловажавање, чиме се крше основна људска права. Комби опозиција у недостатку политичких идеја и било каквих резултата покушава да скупи јефтине политичке поене ударајући најниже, вређајући и понижавајући породицу Вучић. Ни то им није довољно, већ као утваре уходе и сликају све чланове Председникове породице. Неовлашћено снимање и фотографисање било кога је Законом кажњиво, а они су отишли корак даље и фотографије Председниковог сина пустили у медије преко својих медијских магова. Осим што су прекршили низ Закона, они овим директно угрожавају живот Данила, јер на фотографијама се јасно види како се он креће потпуно слободно и без икаквог обезбеђења, сходно својим годинама. Да ли они овим желе некоме нешто да јаве? Као и на све њихове провокације, гнусне лажи, најниже увреде Александар Вучић им је мирним тоном и удигнуте главе и овог пута одговорио. Али поставља се питање докле више? Докле ће већина пристојне Србије морати да трпи увреде, нападе и лажи опозиције која је на нивоу статистичке грешке. Време је да као друштво осудимо било какав вид агресије, да се починиоци нађу и приведу Закону. Апелујемо на све Државне органе да свој посао обављају сходно својим могућностима и да заштите грађане Србије од терора мањине. Председнику Александру Вучићу пружамо безрезевну подршку, јер једино са њим Србија има напредка, и грађани то врло добро знају. Предаја није опција, и нећемо немо посматрати вашу охолост!

Живео Александар Вучић, Живела Србија!

ОО СНС Сурчин