"СУРЧИН МОЈ ГРАД" (01.06-30.06.2017)

У току јуна 2017. године емитовани су следећи прилози о Сурчину: наставак изградње водовода у насељу Кључ, повољни кредити за пољопривреднике, Међународни дан реке Саве у Бољевцима, девети "Вождов куп" у одбојци, акција здраво и безбедно у Јакову, успех музичке секције из Добановаца, подизање Маја у Бољевцима, јавни час балета Арт центра, концерт КУД "Срем" у Бојчинској шуми, најава за "Бојчинско културно лето", велики успех ФК "Јединство", одржана осма седница Скупштине ГО Сурчин, дух Сибира у Бојчинској шуми, ускоро градска вода у сурчинском насељу Кључ, манифестација "Застани, овде музика живи", манифестација "Златни гласови", Бојчинске брвнаре, летње школе спорта у Сурчину, "Балканика" отворила Бојчинско културно лето, изградња водовода у Бечмену, концерт балерина Арт центра, скијање на води бечменског језера, Бојчинско културно лето Ана Бебић, пројекат "Што сам пажљивији то сам безбеднији" и удружење пензионера обележило Видовдан.