Вести

БЕСПЛАТНИ КУРС ЕНГЛЕСКОГ И НЕМАЧКОГ ЗА МЛАДЕ ИЗ СУРЧИНА

Координаторка Канцеларије за младе ГО Сурчин Рајка Велага, гостовала је у Јутарњем програму Студија Б. Том приликом, Рајка Велага говорила је о курсу, који ће моћи да похађају млади људи са територије општине Сурчин. 

Наиме, Канцеларија за младе у сарадњи са Eurolingua школом страних језика, организовала је бесплатан курс енглеског и немачког језика за младе. Курсеви ће бити реализован у блоковима од по два часа недељно. Целокупан курс траје 12 недеља. Часови ће се одржавати у сали за седнице у Установи за културу, у улици Косовска 2, у Сурчину.

Часови немачког језика одржаваће се суботом од 11 часова, док ће се недељом од 11 часова одржавати часови енглеског језика. Током курса полазници ће прелазити градиво А1 нивоа језика. Сваки полазник добија радни материјал и акредитован сертификат школе.

Eurolingua центар страних језика, постоји већ 5 година. Организују курсеве енглеског, немачког, шпанског, италијанског, турског језика, а кроз њихове клупе је прошло преко 1000 полазника. Курсеве који организују су различитих нивоа, док су полазници од оних најмлађих који своје прве речи крећу да усвајају на неком страном језику, па све до полазника који се припремају за полагање испита попут cambridge испита.

 

Услови пријаве на конкурс:

- Да су полазници старости 18-30 година

- Да имају пребивалиште на територији општине Сурчин

- Пријаве ће се вршити путем е-маил адресе, тако што се шаље попуњен образац на [email protected]

- Пријаве почињу 01.03.2016. у 12 часова до 04.03.2016. до 12 часова.

- Рангирање кандидата ће се вршити на основу редоследа пријављивања.

- Ранг листа ће бити објављена на сајту ГО Сурчин 04.03.2016. у 13 часова.

- Сваки полазник потписује уговор са КЗМ Сурчин, којим се дефинишу његова права и обавезе током курса.

 

Рајка Велага, координаторка Канцеларије за младе ГО Сурчин