Вести

БЕСПЛАТНИ ПРОГРАМИ ЗА ВРЕМЕ ЛЕТЊЕГ РАСПУСТА ЗА СУРЧИНСКЕ ОСНОВЦЕ

Око 50 ученика из Сурчина, Добановаца и Јакова у току ове недеље, летњи распуст проводе у Спортско-рекреативном центру „Пионирски град“ у оквиру бесплатних спортских садржаја у току трајања летњег распуста, који им је омогућио град Београд.
Чланови Већа ГО Сурчин Драгица Пајчин, задужена за образовање, Бојан Јовановић и Бранислав Стојић разговарали су данас са ученицима о утисцима из „Пионирског града“ и са учитељицама, како и на који начин укључити што више деце у бесплатне спортске програме које им је омогућио Секретаријат за спорт и омладину како у граду Београду тако и на територији општине Сурчин.

БЕСПЛАТНИ ПРОГРАМИ ЗА ВРЕМЕ ЛЕТЊЕГ РАСПУСТА ЗА СУРЧИНСКЕ ОСНОВЦЕБЕСПЛАТНИ ПРОГРАМИ ЗА ВРЕМЕ ЛЕТЊЕГ РАСПУСТА ЗА СУРЧИНСКЕ ОСНОВЦЕ
Секретаријат за спорт и омладину је и ове године обезбедио бесплатан програмски садржај за ученике основних и средњих школа за време трајања летњег распуста. На територији општине Сурчин, у оквиру бесплатних спортских садржаја у току трајања летњег распуста, у току су два програма за основце завршних разреда и све средњошколце, који се реализују у Наутичком селу „Бисер“ у Бољевцима, ЈП за спорт и рекреацију.
У току је „Сурчинска бућка“ и „Спортски дани у Наутичком селу Бисер“ у Бољевцима.
Програм „ Спортски дани у Наутичком селу Бисер“ обухвата 3 спортске гране одбојку, стони тенис и атлетику. Сви програми су бесплатни за основце завршних разреда и све средњошколце, од 4. до 19. августа, сваког радног дана (сем суботе и недеље) од 10 до 14 часова.
Циљ реализације програма летњег распуста јесте да се кроз бесплатне спортске садржаје укључи што већи број деце у спортске активности, развијање љубави према спорту, здравим начинима живота и активном провођењу слободног времена.