Вести

Брнабић: Опозиција нуди насиље, ми дијалог и разумевање

 Повереница Градског одбора Београд Српске напредне странке Ана Брнабић посетила је данас одбор у Сурчину, где је разговарала са члановима о организацији рада и предстојећим активностима, а искористила је и прилику да обиђе страначки штанд у центру Сурчина и поразговара са суграђанима.
 
Брнабић је истакла да су данас Сурчин и Београд другачији, лепши, уређенији, стабилнији. Има још доста посла пред нама, али су резултати видиљиви на сваком кораку и зато су резултати из избора у изборе све бољи”, рекла је Брнабић.
 
Брнабић је поручила функционерима и члановима ОО СНС Сурчин да морају  дати свој максимум у раду како би грађани у њиховој средини живели боље и нагласила да Српска напредна странка и председник Александар Вучић воде одговорну политику и политику мира за добробит свих грађана. 
 
“Недељу користим да обиђем одборе и поразговарам са нашим грађанима. На терену смо сваки дан, јер је та директна комуникација окосница политике Српске напредне странке и председника Вучића. Важно је да ослушкујемо потребе својих комшија како би допринели даљем напретку своје општине, развоју Београда и целе Србије”, навела је Брнабић и додала да упркос томе што опозиција нуди насиље и обрачуне са политичким неистомишљеницима, да Српска напредна странка нуди дијалог и разумевање. 
 
“Ми смо овде због грађана и само уз њихову подршку Београд и Србија могу да иду напред”, закључила је Брнабић.