Вести

ЧЛАНИЦА ВЕЋА ГО СУРЧИН У ПОСЕТИ ОШ „ ВУК КАРАЏИЋ“ У СУРЧИНУ

 Драгица Пајчин, чланица већа ГО Сурчин, чије је ресорно задужење образовање,  посетила је ОШ „ Вук Караџић“ у Сурчину, упознала се са темом међународног семинара у Словенији, на коме су присуствовали представници ОШ „Вук Караџић“ из Сурчина и обишла реновирану стоматолошку ординацију за основце у оквиру школе.

У ПОСЕТИ ОШ „ ВУК КАРАЏИЋ“ У СУРЧИНУУ ПОСЕТИ ОШ „ ВУК КАРАЏИЋ“ У СУРЧИНУ

Чланица већа разговарала је са наставницима и стручним сарадницима о њиховој скорашњој посети Словенији. Представници ОШ “Вук Караџић“ из Сурчина присуствовали су међународном семинару у ОШ „ Франц Прешерна“ у Словеначком месту Чешову где се одржавала трибина на тему „ РАД НАСТАВНИКА СА СОЦИЈАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО НЕПРИЛАГОЂЕНОМ ДЕЦОМ“.

У ПОСЕТИ ОШ „ ВУК КАРАЏИЋ“ У СУРЧИНУУ ПОСЕТИ ОШ „ ВУК КАРАЏИЋ“ У СУРЧИНУ

Трибини су присуствовали представници школа из Хрватске, Босне и Херцеговине, Мађарске, Србије, Словеније... Трибина посвећена раду са децом која су социјално и емоционално неприлагођена била је јако корисна за све учеснике. Размена искустава са колегама из окружења од изузетног је значаја за даљи рад са децом. Школа Вук Караџић практикује да по повратку са семинара и трибина који се одржавају у иностранству нова сазнања пренесе колегама у просторијама своје школе.

У ПОСЕТИ ОШ „ ВУК КАРАЏИЋ“ У СУРЧИНУУ ПОСЕТИ ОШ „ ВУК КАРАЏИЋ“ У СУРЧИНУ

Школа „ Вук Караџић“ са колегама из Словеније сарађује дуги низ година. Међусобно се посећују, размењују професионална искуства, одржавају трибине. Верујемо да ће се успешна сарадња наставити и у будућности.

Текст: Тања Делић; Фото: Маријана Вучић