Вести

ДЕЦА СУ НАШЕ НАЈВЕЋЕ БОГАТСТВО И ПОНОС

Представници Градске општине Сурчин, помоћник председника ГО Сурчин Бојан Јовановић и Сања Караџић, начелница Одељења за друштвене делатности ГО Сурчин, посетили су дом свештеника Александра Симића, који са супругом и своје шесторо деце живи и ради на нашој општини. Посебна радост представља долазак малог Јакова, који је данас тромесечна беба и најмлађи члан ове срећне породице.
 
“Данас нам је врата свог дома у Јакову отворио јереј, Александар Симић, који нас је са својом породицом љубазно дочекао. У овом дому живи са својом супругом и шесторо деце, што свакако није слика типичне породице данашњице. Највећи разлог наше посете је недавна принова ове породице, Јаков, који једва да има три месеца и који је од њих шесторо једини рођен у Јакову, с обзиром да је јереј Симић са породицом недавно стигао у Јаково” каже Сања Караџић начелница Одељења за друштвене делатности Градске општине Сурчин
 
Она је истакла да општина Сурчин посебно брине о породицама са децом и да је поносна на социјалну одговорност коју сви заједно показују.
 
“Приликом посете поклонили смо им пакет за бебу и ауто седиште што иначе добијају све бебе које су рођене на територији наше општине. Подршка оваквим породицама је заиста велико задовољство и сваку прилику користимо да споменемо пројекат подршке породицама са децом који је дочекан са великом захвалношћу и похвама од стране наших грађана. Позитивна енергија и мирис деце којима одише овај дом треба да дају подстрек и прави пример младим људима који су на прагу оснивања својих породица. Задовољство је познавати овакве породице, имати прилику осетити ведар и здрав дух у средини у којој живе и одгајају не само своју већ и бројну децу из свог окружења” – закључила је начелница Караџић.
 
Извор: surcin.rs