Вести

ИЗЛЕТИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ ОПШТИНЕ СУРЧИН

Након више од годину дана борбе са тешком епидемијом Корона вируса, коначно су ублажене рестриктивне мере и дозвољена масовнија дружења. У складу са том одлуком, Градска општина Сурчин је одлучила да обрадује своје најстарије суграђане, који су свакако највише и били погођени свим мерама Кризног  штаба.
Општина Сурчин је и протеклих година показивала бригу према свим сурчинским пензионерима, а овог лета ће им свакако улепшати дане кроз организацију излета и дружење са њима.
Почетком јула месеца, почињу да се реализују излети, који ће се одвијати сваког радног дана, све док буде постојало интересовање пензионера.
Програм излета:
Полазак из Сурчина /другог сурчинског насеља у 8 часова, пут ка манастиру Каона  који се налази у близини Шапца. Потом се обилази манастирски комплекс који пружа бројне лепоте. Полазак ка Сурчину је планиран око 13 часова. Након доласка у Сурчин, организован је ручак за све излетнике.
Напомињемо да су излети бесплатни и да је предвиђено освежење током излета.
Позивамо наше најстарије суграђане да нам се придруже на овом лепом путовању и уживају у програму који смо им обезбедили, позивом на бр. 011/8443-759.
Током излета и путовања, биће предузете све превентивне мере и испоштоване препоруке Владе Републике Србије и Кризног штаба, како бисмо спречили нежељене последице.

Драги пензионери, придружите нам се и уживајте!
 
С. К.
Извор: surcin.rs