Вести

КАНДИДАТИ ЗА ГРАДСКЕ ОДБОРНИКЕ МИЛАН ГУРОВИЋ И ЛЕПОМИР ИВКОВИЋ РАЗГОВАРАЛИ СА СУРЧИНЦИМА

Радове на реконструкцији Дома културе у Сурчину  обишли су данас кандидати за градске одборнике са листе Александар Вучић-Зато што волимо Београд Милан Гуровић и Лепомир Ивковић.

-Част ми је и задовољство што сам овде присутан у Сурчину. Наш главни разлог доласка овде је да поразговарамо са суграђанима, са нашим драгим Сурчинцима и да чујемо њихово мишљење, шта то фали, шта треба да се промени а овде је урађено много тога. Морам да споменем да  општина Сурчин има преко 50 спортских клубова, што је за сваку похвалу а главни кривац управо је председник општине Сурчин Стеван Шуша, који је заједно са градом Београдом све то организовао. Морам да кажем да последње четири године град Београд улаже огромна средства, ове године је уложено преко 35 милиона динара у спорт, а сама чињеница  да је  40 одсто више деце почело да се бави спортом, је нешто што је фасцинантно. Тако да листа окупљена око Александра Вучића – Зато што волимо Београд ће и даље улагати у спорт  и надамо се добром – рекао је прослављени српски кошаркаш Милан Гуровић, кандидат за одборника са листе Александар Вучић – Зато што волимо Београд.

-Спорт и култура су нешто чиме се наша Србија поноси и зато ми је задовољство и част да се налазим у Сурчину, испред Дома културе и велелепне будуће позоришне сцене на којој ће моћи да се играју представе, на коју ће моћи да долазе и ђаци из Сурчина и грађанство. Ја као глумац који је дуго година играо Вожда Карађорђа, горостаса наше историје, још увек имам монодраму на располагању и обећао сам председнику да ћу ту монодраму поклонити, ако Бог да крајем ове године, управо на овој велелепној сцени у Сурчину. Свака општина без културе и без позоришта као да нема душу. Хвала Граду Београду који је смогао снаг и издвојио довољно новца из буџета Града да управо направи ову велелепну сцену, нашта смо и ми као глумци који ћемо играти на њој поносни а посебно на понос овог народа и ових људи, грађана Сурчина и околине. Поносим се што сам на листи Александар Вучић – Зато што волимо Београд управо због оваквих дела и оваквих пројеката јер оно што Српска напредна странка са својим коалиционим партнерима обећа, она то и испуни. Зато 4. матра нема дилеме, ПОБЕЂУЈЕМО, ПОБЕЂУЈЕМО И ПОБЕЂУЈЕМО! – рекао је чувени глумац Лепомир Ивковић, кандидат за одборника са листе Александар Вучић – Зато што волимо Београд.