Вести

НАЈМЛАЂИМ СТАНОВНИЦИМА СУРЧИНА УРУЧЕНИ ПРВИ ДАРОВИ

Породице које су ове године постале богатије за нове чланове, данас су у свечаној сали општине Сурчин примиле поклон пакете и ауто седишта за бебе.

Већ трећу годину у низу општина Сурчин успешно реализује пројекат подршке породицама са децом, кроз поделу беби пакета који су богати садржајем потребним беби у првим данима након рођења.

Како би пројекат био потпун и родитељима пружена квалитетна финансијска подршка, поменутим поклонима су придружена и ауто седишта за бебе.

Програм унапређења безбедности саобраћаја који општина Сурчин спроводи у сарадњи са Градом Београдом, Секретаријатом за саобраћај, подразумева и обавезну поделу ауто седишта, како бисмо сачували животе наших најдражих.

У циљу промоције унапређења безбедности саобраћаја, Градска општина Сурчин је данас угостила Деу Ђурђевић, новинарку РТВ " Пинк", која је у пуној свечаној сали одржала трибину на наведену тему. Циљ ове трибине је да што више наших суграђана схвати колико један секунд неопрезности у саобраћају може променити живот или га потпуно уништити, колико је битно правилно постављање седишта и везивање сваког учесника у саобраћају.

Општина Сурчин годишње подели око 450 ауто седишта и поклон пакета за бебе и на тај начин промовише бригу о најмлађим суграђанима и породицама са децом.

Јавни позив за пакете и ауто седишта је отворен до краја текуће године а захтеви се подносе на писарници општине Сурчин.

Свим породицама које су богатије за бар једну бебу ове године, честитамо и желимо свако добро уз пуно лепих и срећних тренутака!

Извор: surcin.rs