Вести

НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ ТРОТОАРА У ОПШТИНИ СУРЧИН

Члан Већа ГО Сурчин Бојан Јовановић обишао је данас радове на изградњи тротоара у ул. Ударне десетине у Сурчину.

 НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ ТРОТОАРА У ОПШТИНИ СУРЧИН НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ ТРОТОАРА У ОПШТИНИ СУРЧИН

Пролазак пешака улицом Ударне десетине у Сурчину ускоро ће бити много безбеднији. У току је изгарда нових тротоарау у дужини од око 720 метара.

 НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ ТРОТОАРА У ОПШТИНИ СУРЧИН НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ ТРОТОАРА У ОПШТИНИ СУРЧИН

-Ово је само једно од градилишта. Тренутно у Општини имамо три градилишта где се граде тротоари. То су улица  Радничка у Сурчину у  дужини од 500 метара и јуче су почели радови на изградњи тротоара у месту Јакову у улици Проте Стаматовића, где ће се радити тротоар у дужини од 750 метара. Време нас је послужило, тако да се захваљујемо Дирекцији за путеве, Секретаријату за саобраћај и наравно ЈКП „Београд пут“, који је извођач радова, и заједничким ангажовањем завршићемо  план за ову годину – рекао је Бојан Јовановић, члан Већа ГО Сурчин.

Мештани улице Ударне десетне изразили су велико задовољство и захвалили се општини Сурчин и председнику Стевану Шуши, што се њихова иницијатива спроводи у дело а у  општини Сурчин су истакли, да ће се  завршетком радова, повећати безбедност малишана из ове улице, што је приоритет општине Сурчин. Наредних дана уследиће и завршна фаза радова .

 НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ ТРОТОАРА У ОПШТИНИ СУРЧИН НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ ТРОТОАРА У ОПШТИНИ СУРЧИН

-Ово је само почетак радова. Овде наравно иде још један слој асфалта а ширина тротоара је 1,5 метара. Улица Ударних десетина, у последње време, постала је једна од прометнијих улица, поготово у преподневним часовима, када возачи избегавају центар Сурчина и пролазе овом улицом. Самим тим, ова улица је постала небезбедна за пешаке и зато је стављена као приоритет за изградњу тротоара, ради  безбедности деце и грађана у овом делу Сурчина – изјавио је члан Већа ГО Сурчин Бојан Јовановић.