Вести

НАСТАВЉЕНО ПРИКЉУЧЕЊЕ НА ВОДОВОД У БОЉЕВЦИМА

Након паузе узроковане епидемиолошком ситуацијом у Месној заједници Бољевци, на иницијативу Градске општине Сурчин, настављено је склапање уговора са ЈКП „Београдски водовод и канализација“ о прикључењу бољевачких домаћинстава на водоводну мрежу по скраћеној процедури.

– Сви грађани који закључе уговоре и регулишу своја права и обавезе у периоду до 30. јуна 2022. године моћи ће да плате прикључак у 60 једнаких месечних рата. Такође, сви они који су учествовали у изградњи водоводне мреже у насељу Бољевци прикључиће се на мрежу без накнаде за прикључак. Потребно је да понесу власнички лист и копију плана парцеле. За оне објекте који нису легализовани и још увек су у процесу легализације потребно је да се донесе доказ о власништву, уверење о легализацији, односно озакоњењу, као и гарантни лист водомера – рекла је испред Mесне заједнице Бољевци Марина Кузмановић.

Мештани који су започели процедуру прикључења истичу да им подршка Mесне заједнице Бољевци и Градске општине Сурчин пуно значи и позвали су све комшије да подрже ову акцију .

Јанко Склабински, председник Месне заједнице Бољевци, такође је позвао све суграђане који су заинтересовани за прикључење на водоводну мрежу да дођу сваког четвртка од 11 до 17 часова у просторије Mесне заједнице.

 

Извор: surcin.rs