Вести

НИЧЕ НОВИ ПАРК ЗА ДЕЦУ У ЦЕНТРУ СУРЧИНА

Најмлађи становнивници Сурчина, добиће још један парк, и то у самом центру Сурчина. Јавно предузеће "Сурчин" је кренуло са уређењем земљишта, које ће у наредном периоду постати простор за игру и одмор.

- На радост многих малишана и омладине Сурчина, започињемо изградњу једног комбинованог парка за децу и за старију популацију. Направићемо један парк са дечјим мобилијарем, али и са мобилијарем за рекреацију. Дакле, биће отворена теретана, по други пут у Сурчину, пошто једна већ постоји. Међутим, ово је старо језгро Сурчина, локација која је врло близу центра и која ће допринети лепшем изгледу центра Сурчина. На овој позицији се тренутно налази, можемо слободно да кажемо мала ливада. Била је овде једна стара кућа која је срушена, а иза нас је црпна станица, део канализационог система, која треба да се пусти у погон. У целом том амбијенту, парк ће допринети лепшем изгледу - рекао је Бојан Игњатић, директор ЈП "Сурчин", који је објаснио да ће се у парку засадити и доста зеленила.

- Планирамо да засадимо доста биљака, цвећа и дрвећа, који ће обогатити овај амбијент. То ће бити све у склопу саме изградње парка. Оно што је врло битно је то да постоји петиција грађана из овог дела Сурчина, који су својим потписима тражили да се овде направи овакав неки садржај. Ми ћемо као и обично излазити у сусрет жељама грађана, онолико колико је у нашој моћи. Самим тим, можемо да прогласимо почетак радова, који ће сигурно трајати двадесетак дана, јер је ово један мултифункционалан парк, који тражи доста времена и доста улагања - закључио је Игњатић за МАГ ТВ.

(Фото: Маријана Вучић, Текст: И.П.)

ТВ МАГ Обреновац

Бојан Игњатић, директор ЈП "Сурчин"

НИЧЕ НОВИ ПАРК ЗА ДЕЦУ У ЦЕНТРУ СУРЧИНА

НИЧЕ НОВИ ПАРК ЗА ДЕЦУ У ЦЕНТРУ СУРЧИНА

НИЧЕ НОВИ ПАРК ЗА ДЕЦУ У ЦЕНТРУ СУРЧИНА

НИЧЕ НОВИ ПАРК ЗА ДЕЦУ У ЦЕНТРУ СУРЧИНА