Вести

НОВА ОГРАДА У ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“ У БОЉЕВЦИМА

Активисти Српске напредне странке из Бољеваца улепшали су двориште Основне школе „Бранко Радичевић“ и реконструисали стару ограду, која је била оронула и исписана графитима.

Председник Месног одбора Бољевци 1 Јанко Склабински заједно са својим активистима, у првој фази реконструкције измалтерисали су зидану ограду а протекла три дана су наносили фасаду у истој боји као што је и школа, тако да сада ограда и школа чине једну целину.

Вредни активисти Српске напредне странке из Бољеваца желели су да својим суграђанима и свим гостима који наредних дана посете Бољевце, поводом славе села Велике Госпојине, и присуствују културно-уметничком програму који ће се одржати у дворишту школе, приуште лепши амбијент а ученицима који ускоро полазе у школу, пријатнији боравак у школском дворишту.

Подсећамо да су активисти Српске напредне странке из Бољеваца прошле године од сопствених средстава изградили летњу позорницу у дворишту школе која је намењена за потребе ученика ОШ „Бранко Радичевић“ а по потреби се користи и за веће сеоске манифестације као што је слава села Велика Госпојина, где се за децу организују позоришне представе а за одрасле смотре КУД-ова са територије Градске општине Сурчин.