Вести

НОВИ ОБЈЕКАТ ЗА ВЕСЛАЧЕ У ПРОГАРУ

Уз велики труд Градске општине Сурчин, објекат у Прогару који користе чланови Кајак-кану клуба ,,Марина“ из Прогара, а који је био поплављен и без икаквих услова за боравак у њему и тренинг, ускоро ће бити у потпуности адаптиран за тренинг и постизање врхунских резултата кајакаша. 

На захтев мештана Прогара и чланова кајак-кану клуба, радови који су започети прошле године, сада су у завршној фази: доведена је струја и вода, објекат је надограђен и наткривен, а ускоро ће сви мештани Прогара, чланови клуба, као и остали становници Градске општине Сурчин имати чиме да се поносе. 

Поред обнове објекта, изравнат је и плато где је била велика увала, а у плану је да се асфалтира део поред рукавца и претвори у једно велико шеталиште до окретнице аутобуске линије 605. Нови туристички бисер Сурчина ће постати управо уређено шеталиште поред реке Саве. 

Малим делима, а великим трудом и залагањем Градска општина Сурчин показује да су јој грађани на првом месту и да ће увек саслушати проблеме и покушати да их реши, како би побољшала живот својих суграђана у месту у коме живе.

Текст: Марина Кузмановић