Вести

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ СУРЧИН

Малишани Предшколске установе Сурчин приредили су данас прави спектакл, у коме су нас кроз познате мелодије из различитих периода, одвели у нека друга времена. „Девојко мала“ само је једна од нумера која је била на репертоару у оквиру приредбе коју су ови малишани припремили поводом Дана ПУ Сурчин. 

- Ми прослављамо пету годишњицу постојања. Релативно смо мала установа, трудићемо се да будемо што бољи, професионалнији и ефикаснији. Надам се да ћемо да истрајемо у томе. Деца су приредила један спектакл и са уживањем могу да кажем да сам веома поносна на њих и васпитаче као и на све који су учествовали у овој организацији – изјавила је директорка ПУ Сурчин Тамара Родић.

Предшколска установа Сурчин броји 1252 деце са територије целе Општине у чак пет објеката.

- Имамо „Дугу“ у Сурчину, „Ластавицу“ у Јакову, „Бамби“ Бечмен и Добановци „Патуљак“. У ОШ „22 октобар“ имамо припремни предшколски програм и целодневне предшколске групе-рекла је директорка ПУ Сурчин.

Међу бројним званицама присутни су били и представници ГО Сурчин.

- Овом приликом бих хтела да пожелим срећан Дан Предшколске установе свим запосленима и нашој деци, која су веома креативна као што се види и да кажем да они имају подршку општине Сурчин у свему што обављају, у свим делатностима било које врсте – изјавила је Драгица Пајчин, члан Већа ГО Сурчин.