Вести

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ШКОЛЕ "ВУК КАРАЏИЋ"

Дан школе је посебна прилика када се на једном месту окупе запослени, ученици, родитељи и пензионери који су својим преданим радом обележили деценије иза у  школи, и када се сагледају резултати своје образовне установе. Тако је било и ове године на рођендану Основне школе "Вук Караџић" која према речима директорке др Катарине Диклић може да се похвали резултатима ученика и запослених, али да је то уједно и велика обавеза, имајући у виду да је школа прoшле године добила Светосавску награду као најбоља школа у Србији.

Она је овом приликом својим ученицима поручила да на првом месту чувају здравље, развијају пријатељске односе и емпатију и много успеха у школовању, посебно онима који наредне године школовање настављају у средњим школама. 

Мађу онима који су на свечаности награђени за доприносе у раду школе био је и председник Градске општине Сурчин Стеван Шуша који је обраћајући се присутнима истакао да општина помаже рад свих школа и да једино заједничким трудом читаве заједнице сурчинске школе могу задржати епитет најуспешнијих и најуређенијих у Београду.

 

Izvor: surcin,rs