Вести

ОБЕЛЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН ИНВАЛИДА У ЈАКОВУ

Председник Скупштине ГО Сурчин, Стеван Шуша, заједно са својим тимом, присуствовао је обележавању Међународног дана инвалида у Месној заједници у Јакову.

- Данас је Светски дан инвалида рада. Први пут обележавамо тај дан, како смо основани. Сада га обележавамо захваљујући Општини Сурчин, нашој локалној самоуправи, односно, захваљујући председнику Скупштине - рекао је председник Удружења инвалида рада Сурчин, Љубиша Кљајић.

Удружење је основано пре десет година. Састанке и дружења одржавају у просторијама МЗ Јаково. Међутим, Удружење има проблема са просторијама где би организовали своје састанке и дружења.

- Наши пензионери имају, за њих, велики проблем. Наш председник Скупштине, Стеван Шуша, изузетно има слуха за овај проблем. У протеклом периоду, на више начина покушали смо да нађемо адекватан простор где би се наши пензионери скупљали. У неком наредном периоду је у плану изградња објекта, где би постојала просторија где би се скупљали пензионери. До тада, свим силама и свим средствима се трудимо, да нашим пензионерима у најскоријем будућем периоду обезбедимо просторију, где ће се они дружити - рекла је Тања Делић, заменица председнице Општине Сурчин.

 

 

Тања Делић, заменица председнице Општине Сурчин

 

Љубиша Кљајић, председник Организације инвалида рада Сурчин

међународни дан инвалида

међународни дан инвалида

међународни дан инвалида

међународни дан инвалида

међународни дан инвалида

међународни дан инвалида

међународни дан инвалида