Вести

ОБИЛАЗАК БОЉЕВАЦА

Чланови Главног одбора СНС Милош Дангубић и Стеван Шуша, први на листи за Сурчин коалиције ,,Александар Вучић - за нашу децу", заједно са председником Месног одбора СНС Бољевци 2 Душаном Ћирјаком, разговарали су са грађанима Бољеваца,саслушали њихове проблеме и сугестије, обишли радове који су у току и направили планове за нове пројекте.
Проблем на територији Градске општине Сурчин су дивље депоније које свакодневно ничу свуда, јер људи више не бирају место где ће да избаце своје смеће, а управо једна таква се ствара на путу за Обреновац у Бољевцима. Несавесни грађани већ дуже време бацају смеће на углу улице Бранка Остојића и главног пута за Обреновац. Дивља депонија се ствара у селу, у непосредној близини кућа, где живе људи са децом, а недалеко одатле је и Наутичко село,, Бисер". У наредним данима почеће да се чисти депонија, крчи шибље, а сам угао улица ће се средити да буде и прегледнији за саобраћај.
Неосветљена и стално поплављена улица проблем је за грађане који живе у улици Алексе Симића. Стеван Шуша и Милош Дангубић су обишли и радове на санацији улице Алексе Симић и прављења одводног система. Радови се приводе крају, а грађани који годинама не могу да прођу улицом, јер се поплава створи и када падне мала кишица, нису крили задовољство што ће најзад имати адекватне услове за живот и што је и сам изглед улице добио нов изглед. Исто тако, сама улица је неосветљена, нема ни једну бандеру, а чланови СНС су обећали да ће тај проблем бити решен у најкраћем року.
Бољевци су место у које општинска власт последњих година улаже значајна средства, а вођени политиком Александра Вучића, неће се зауставити на томе, већ ће створити адекватне и једнаке услове за живот свих грађана. У Бољевцима је у протеклом периоду: отворен вртић,,Бисер" који може да смести преко сто малишана, реновирана стара зграда Месне заједнице, отворен Дом културе, Туристички информативни центар, урађени су тротоари и ћуприје, успешно је спреведена акција прикључења грађана на водоводну мрежу у сарадњи са ЈКП БВК, урађен је мостић код Словачког гробља, реновиране су цркве и Парохијски дом Евангеличке цркве, обнова гробаља је у току, а у наредним данима почиње изградња централног трга у селу.
Текст и фото: Марина Кузмановић