Вести

ОДРЖАН САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ОПШТИНИ СУРЧИН

Данас је у холу Градске општине Сурчин,  у периоду од 10:00 до 13:00 часова, одржан Сајам запошљавања где су  послодаваци имали прилику да промовишу свој рад и потребу за попуњавањем слободних радних места, а грађани који су тражили запослење, или су желели да се окушају у новом радном окружењу, имали су прилику да у директном разговору са 14 послодаваца представе себе, своју радну биографију и да се упознају са захтевима радних места која чекају да буду попуњена. На сајму је учествовало 14 послодаваца, који су исказали потребу за запошљавање 563 новa радника.

Сајам је отворен од стране председника Градске општине Сурчин Стевана Шуше и заменика директора Националне службе за запошљавање за град Београд Синише Кнежевића. Присутне је поздравила и Александра Јелесијевић Глигорић, начелница Одељења за ЛЕР ГО Сурчин.

На сајму су биле присутне следеће компаније: Адеко аутсорсинг – вршили су селекцију кадрова за познате послодавце, Гебрудер вајс, Нелт, Нестле, Меркатор, Кофикаб,  Аман, Самсик, Ђенерали осигурање,Фан&Фит, Логистар, и Г4С обезбећење а у понуди су били послови за менаџере, књиговође, контролоре, али и за виљушкаристе, возаче, електричаре, аранжере, месаре,  хигјеничаре, продавце, магационере, раднике у обезбеђењу и вешерају, бројаче новца у трезору.

Сајам запошљавања организовали су Градска општина Сурчин и Национална служба за запошљавање а посећеност и задовољство  учешћем на сајму исказали су сви присутни.

 

Izvor: surcin.rs