Вести

ОДРЖАН САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА ГО СУРЧИН И ЈАВНОГ ПРЕДУЗЕЋА „СРБИЈАГАС“

У Градској општини Сурчин одржан је састанак представника Јавног предузећа „Србијагас“ и представника општине Сурчин на челу са председником ГО Сурчин Стеваном Шушом. Тема састанка била је функционисање гасоводне мреже, нови прикључци и решавање појединих проблема грађана  које имају.

Председник општине Сурчин Стеван Шуша је истакао да је за грађане најважније да је решен проблем који је постојао са прикључивањем на гасоводну мрежу. Посебно је нагласио да овакви састанци служе да разреше сва спорна питања и да комплетан процес гасификације иде без застоја.

Председник општине је подсетио да је на чекању велики број прикључака на мрежу.

-Пошто цело лето нисмо вршили прикључивање, на чекању је велики број људи који већ имају склопљени Уговор за прикључивање и тај чеп који је створен ћемо решити у наредном периоду уз максимално ангажовање ЈП „Сурчингаса“ и ЈР „Србијагаса“. Имамо више људи који чекају на прикључење него што можемо да урадимо, али надам се да ћемо до Нове године то успети да решимо и да ћемо од почетка идуће године прикључивати људе како се буду пријављивали – рекао је  председник Градске општине Сурчин Стеван Шуша.

У овом тренутку је на гасоводну мрежу у Сурчину прикључено 2550 корисника.

Извор: surcin.rs