Вести

ОДРЖАНА 9. СЕДНИЦА СКУПШИНЕ ГО СУРЧИН

У понедељак, 20. септембра одржана је девета по реду седница скупштине Градске општине Сурчин. Одборници су расправљали, између осталог, и о извештају о извршењу буџета за период од 1. јанаура 2021. године до 30. јуна 2021. године као и о Информацији о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа, друштава капитала и других облика организовања чији је оснивач Градска општина Сурчин за првих шест месеци 2021. године.

Директори јавних предузећа су одборницима представили и дали додатна појашњења о  извештајима о раду за 2020. годину, који су једногласно усвојени.

Извештај ликвидационог управника Јавног предузећа „ Аграр-Сурчин“, представио је ликвидациони управник овог јавног предузећа, Жељко Пешут. Одборници су упознати са релевантним чињеницима, од покретања ликвидационог поступка овог јавног предузећа до данашњег дана, уз напомену да се чекају одлуке надлежних органа.

Последње четири тачке дневног реда односиле су се на разрешења и именовања и то: разрешење директора Јавног предузећа Сурчин и Јавног предузећа кабловска дистрибуција, Сурчин као и именовање в.д. директора за ова два јавна предузећа.

Седница је одржана уз поштовање епидемиолошких мера, а присутан је био 21 одборник. 

Извор: surcin.rs