Вести

ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГО СУРЧИН

У петак, 14. августа 2020. године, у просторијама нове позоришне сале у згради Општине, одржана је конститутивна седница Скупштине ГО Сурчин, на којој су верификовани мандати одборницима. Највећи број мандата имаће листа Александар Вучић - за нашу децу - 26 одборника, листа Александар Шапић - 4 одборника, листа Ивица Дачић - 3 одборника и по 1 одборника листе Др Војислав Шешељ и Породица на 1. месту за бољи Сурчин. 

Седницу Скупштине је отворио најстарији одборник Драган Вељо, који је рекао да ће у овом сазиву бити тежак задатак пред свим одборницима, јер је досадашња власт подигла високу лествицу у резултатима и постигла скоро историјске резултате које треба достићи и у овом сазиву.

На седници су, поред верификације мандата одборницима, који је био и прва тачка дневног реда, изабрани и председник Скупштине Градске општине Сурчин у новом сазиву Душан Вуујадиновић, који је ту функцију обављао и у претходном мандату и секретар Скупштине Зорица Дамјановић Родић, која је такође поново изабрана на ту функцију.

Новоизабрани председник Скупштине ГОС Душан Вујадиновић истакао је да је почаствован што је поново од стране одборника и грађана изабран на ту функцију.

- У сваком месту је урађено доста тога, али нас чека још пуно ствари које требају да се ураде за добробит наших грађана - ракао је Вујадиновић и додао да ће наредна седница Скупштине ГО Сурчин бити одржана 7. септембра 2020. године на којој ће бити изабран председник ГО Сурчин, као и његови помоћници и чланови Већа.

Текст: Марина Кузмановић