Вести

ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА ,,ВОЖДОВА ЛИГА, ОДБОЈКА БЕЗ БРИГА"

Спортски клуб ,,Ставор Вожд", под покровитељством Градске општине Сурчин, организовао је у суботу, 26. јуна, у Наутичком селу ,,Бисер" у Бољевцима, трећи део манифестације ,,Вождова лига, одбојка без брига", одбојку на песку.

На прелепом спортском терену, на излетишту Наутичког села, окупило се преко 130 девојчица - из Обреновца, Сурчина, Јакова, Бољеваца и Чукарице, које су уживале у одбојци на песку и спортским играма.

Председник СК ,,Ставор Вожд" Веселин Челебић захвалио се Градској општини Сурчин на подршци и покровитељству и ЈП за спорт и рекреацију Сурчин, које је свим учесницама обезбедио штрудле, изразивши задовољство што је доста деце изашло на терен и нагласио да захваљући овим манифестацијама, све више деце се укључује у спорт, и да ће СК ,,Ставор Вожд " наставити да организује овакве манифестације, које за циљ имају здрав живот и бављење спортом.

Испред Градске општине Сурчин све учеснике је поздравио Предраг Барош, члан Већа, пожелевши им пуно успеха у такмичењу и истакао да ће Градска општина Сурчин наставити да подржава овакве и сличне манифестације које организују спортски клубови са територије општине, а као и претходних година, и ове године ће наградити најбоље спортисте. 

Текст: Марина Кузмановић

Извор: surcin.rs