Вести

ОДРЖАНА ТРИБИНА СНС ,,ПРЕВЕНЦИЈА И ТЕРАПИЈА АНКСИОЗНОСТИ И ДЕПРЕСИЈЕ"

Српска напредна странка Сурчин, и у Новој 2020. години наставља да организује за своје суграђане едукативно-превентивне здравствене трибине.

Вечерас је, у свечаној сали Балона ,,Интеграл" у Сурчину, одржана Трибина са темом ,,Превенција и терапија анксиозности и депресије" у организацији  Савета за здравство ОО СНС Сурчин и свих месних одбора СНС Сурчина. 

Трибину је отворила председница МО 1 СНС Сурчин Сања Караџић, која се захвалила присутнима на присуству, упркос лошем времену и реч препустила др Марку Бераку, председнику Савета за здравство ОО СНС Сурчин, на чију иницијативу је и одржана ова Трибина.

Др Марко Берак је поздравио присутне и захвалио се еминентном, светски признатом стручњаку, који је одвојио своје време и дошао у Сурчин да одржи предавање, др Игору Пантићу, специјалисти психијатрије, доценту Медицинског факултета Универзитета у Београду и професору  Универзитета у Хаифи-Израелу.

Поздравивши присутне, др Игор Пантић је одржао предавање на тему превенције и терапије анксиозности и депресије. Посебан акценат је ставио на превенцију, како здрава особа треба да се понаша да би смањила анксиозност и депресију, како смањити вероватноћу да се нешто деси у будућности.

Након предавања и одговарања на питања присутних, који су помно слушали предавање и имали доста питања, др Игор Пантић се захвалио организаторима што су га позвали у Сурчин и обећао да ће доћи поново.

Као и до сада, Српска напредна странка Сурчин ће и у овој години организовати Трибине својим суграђанима са разним актуелним темама, који могу да нам се обрате са својим примедбама, сугестијама и предлозима.

ЗАЈЕДНО МОЖЕМО БРЖЕ, БОЉЕ И ЈАЧЕ!

 

Текст: Марина Кузмановић