Вести

ОДРЖАНА ТРИБИНА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ПЕТРОВЧИЋУ

У петак, 11.октобра 2019.године од 17 часова, у Дому културе у Петровчићу, одржана је трибина Општинског одбора СНС Сурчин и представника званичних градских институција о решавању проблема грађана Петровчића, Јакова, Прогара, Бољеваца и Бечмена.

Трибину је отворио председник ОО СНС Сурчин и члан Градског већа Милош Дангубић, испред Градске општине Сурчин је био присутан Стеван Шуша, председник општине Сурчин, а од представника званичних градских институција били су присутни: помоћник градоначелника Града Београда Александар Марковић, члан Градског већа Драгомир Петронијевић, директор ЈКП ,,Београдски водовод и канализација“,  из дирекције за грађевинско земљиште Драган Ђорђевић и Ненад Бајић, ЈП ,,Путеви Београда“ Џафер Џафербеговић, в.д. директора ЦЕБЕФ-а Дамир Хандановић и командир МУП ПИ Сурчин Предраг Младеновић, који су одговарали на питања грађана и покушали да реше актуелне проблеме. Присутни су били и Павле Јанковић – извршни директор водоводног система ЈКП БВК, Милорад Милошевић – извршни директор за техничку подршку ЈКП БВК, чланови Градског одбора СНС, представници Градске општине Сурчин, активисти Српске напредне странке као и многобројни грађани.

Председник ГО Сурчин Стеван Шуша се обратио присутнима и захвалио гостима који су помогли и помажу и даље да општина Сурчин постане најперспективнија и најбоља општина Града Београда а помоћник градоначелника града Београда Александар Марковић похвалио је члана Градског већа и председника ОО СНС Сурчин Милоша Дангубића и председника ГО Сурчин и члана Главног одбора СНС Стевана Шушу, који брину о Сурчину и о њиховим грађанима.

Присутни активисти СНС и грађани су имали прилике да поставе питања, сугестије, коментаре, што је била и суштина ове Трибине.  Грађане је највише занимало када ће бити завршена изградња тротоара и ћуприја, уређени тргови у њиховим насељима, како може да се побољша безбедност грађана, комунални проблеми и друго.

Српска напредна странка, на челу са својим председником Алексндром Вучићем, брине о својим грађанима и сву своју енергију улаже у решавању њихових проблема и побољшању живота. ОО СНС Сурчин ће овакве трибине организовати чешће и трудити се да стално буде у контакту са становништвом, да им помогне и решава проблеме.

Текст: Марина Кузмановић