Вести

ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ О ПОРОДИЧНОМ БИЗНИСУ

Европска асоцијација породичног предузетништва по четврти пут организовала је у згради општине  Сурчинске дане предузетништва. Као организација чију основу чине успешни приватни предузетници, акценат на предавању је стављен на значај породице као стуба економије сваке државе.

Александар Филиповић, председник Европске асоцијације породичног бизниса је истакао да велики инфратсруктурни пројекти, попут изградње сајма за светску изложбу "Експо" и Националног стадиона, дају велику шансу локалном предузетништву да могу неколико година унапред да испланирају своје пословање.

У општини Сурчин привреда је најјача развојна грана и због тога се локална управа труди да допринесе развитку приватног предузетништва, рекла је Александра Јелесијевић Глигорић, начелница Одељења за локално економски развој ГО Сурчин и додала да је општина у фебруару ове године отворила шалтер за предузетнике где могу да се јаве сви сурчински предузетници како би решили све недоумице око покретања бизниса или проблема у већ постојећем пословању.

Шалтер је отворен у згради општине сваког радног дана од 8 до 15 часова и 30 минута.

 

Извор: surcin.rs