Вести

ОО СНС СУРЧИН ЈЕ УЗ ВУЧИЋА

Општински одбор СНС Сурчин, као и увек до сада, у потпуности подржава сваку одлуку председника Србије Александра Вучића у борби за просперитет, државне и националне интересе, као и његове напоре да сачува Косово и Метохију. Подржаћемо сваку одлуку коју донесе, јер је увек радио и радиће за интерес Србије и српског народа, а заједничким снагама ћемо се трудити да сачувамо Србију!

Удружиће се и леви и десни, и позиција и опозиција како би остварили једини свој циљ а то је да Александар Вучић не буде на власти. Можда је на политичком небу сам и нема политичке пријатеље, али уз себе има народ. 

И не бежи од избора, јер избори су једино легитимно решење да се поједини актери поставе на своје место. Неки можда коначно у политичку историју.

А као што можемо свим политичким актерима снажно да одговоримо, подједнако тако нећемо клекнути пред страним притисцима, јер наши ставови су исправни, чисти и наш једини интерес је напредак Србије.

Председниче, следићемо Вас и уз Вас смо и у овим тешким данима, а заједничким снагама ћемо се одупрети душманима и овај пут!

 

Мир и стабилност Републике Србије морају бити одржани, а то  може  једино Александар Вучић, јер је политика коју води једини могући и исправан пут.

Предаја није и никада неће бити опција!

Победиће председник Александар Вучић! Победиће Србија!

Сурчин је уз Вучића - до победе!

 

ОО СНС Сурчин